""

Tuesday, November 23, 2010

PARKING LA ELOK2 CKIT


HUHUHU....

KECIAN.....SAPE PUNYA KETE LA NI...

TAPI BUKAN AKU YG WAT EK...

NANTI KORG SALAH ANGGAP LAK....

MSTI NAEK ANGIN EMPUNYA KETE NI....

ORG MALAYSIA NI DA MAKIN KREATIF DAH...

NI LAH HASILNYA

9 comments:

rinaDOrina said...

uiks..........selalu la jugak marah orang parking x betul..tp x la smpi conteng kereta orang...mcm xda moral plak..

Lina_Lin said...

org yg conteng kite nieh mst lagi stress dr org yg kereta dier kne conteng..
plg tidak pon org yg conteng keta nieh gilerrr
heee

Solihin Zubir said...

fuh,.... bahaya btol.. slumber je conteng kereta org..

Cik Tqah said...

kesiannye.. da la kete putih

:~:Budak Degil :~: said...

bio padan muko org yang tok roti bahaso tu yoh..ahaha..

2la..men sedap park kete merate..
kan dah kene yo...hahha

Nancy Poh said...

Laa..kalau ni kreta aku, confirm menyumpah-nyumpah dlm mimpi..haduhh..kesian MyVi tu..

RastaMat said...

hahahaha...
nasebla kan..
sape suruh parking bersepah..
ok lagi mcm tu..
ade yang kene pecahkan cermin weyh..
sadis2...

Bazilah said...

tah, atleast tinggalakn la note ke.kesian kereta dia cemane nak cuci tu adoi

Sasa Al-Sharif said...

orang tu suka2 aja conteng sebelum siasat. entah2 car park tu milik bapa empunya myvi tu.

"woi parking ni bapak aku punya! sukati la nak parking macam mana!! oh my goat! my honey, my myvi" hahaha. padan muka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...