""

Monday, November 22, 2010

ADAKAH ANDA STRESS? JOM UJI DGAN ARTIKEL INI

baca dahulu.........sebelum terus tgk gambar..


Gambar dilampirkan ini adalah satu bahan yang digunakan untuk
satu kajian STRESS, di hospital St Marry, Birmingham, London..



lihat kedua dua dolphin yang melompat dari air tersebut,
kedua dua dolphin tersebut sebenarnya serupa,
penyelidik mendapati, jika seseorang itu mendapati kedua dua dolphin tersebut berbeza, bermakna ia telah stress,
lagi banyak perbezaan dilihat, lagi berat stress yang ada pada mereka.



Jadi sesiapa yang melihat terlalu banyak perbezaanya, dinasihatkan kemas barang, shutdown komputer dan balik untuk berehat....





>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>
>>
>




8 comments:

ASSOYFINGER67 said...

laa..tak habih lagi dia orang race..dari zaman kura2 ngan arnab..hihi

Nancy Poh said...

haha..ni yg buat stress nk cari perbezaan ni..

biskut said...

apsal unta tuh leh terbang sama dolphin ek..?

Solihin Zubir said...

same je dua2 ekot dolphin tu.. xde perbezaan pun.. hahaha.. ;-p

Szan said...

aku ikut betul peraturan kena baca dulu baru tgk gambar. gila punya lembu.

CekLa said...

kena buat appointment nih! hahahahha!

Shahrin Oppa said...

hahaa..!!mmg stress melampau nih!!

ann said...

nmpknyer... mokcik pun kena pack & balik umah skarang jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...