""

Wednesday, December 15, 2010

KORG PERNAH MEMINATI SESEORANG X?


Saya percaya semua orang mest ada crush kt sesorng kn??

bila kite mnat kat org tu

kte asyk brharap dia mncul dpan kite..kite dok bce jampi serapah mntak2 kita dapat jmpe dia.haha..



Pstu kalo dia lalu sbelah kte,kite mula pura2 xnmpak tapi dalam hati ‘aish…cepat la tego..ak dah jln punya slow ni’..haha..ak tau korg mmg cmni sbb ak la slh sorg tu..^.^



bile dia tego kite,dpan dia mke maintain je..tnye dia cm kwan bese je..pas dia pergi je..peh..kalo ad krusi dpan korg,cnfirm patah sbb korg sepak..hehe..punye la happy pdahal dia just tnye ‘watpe tu’…



tapi bile dia xtego kte,mula la..masuk blik mke cam mati laki..mula pkir ‘nape dia xtego ak td..nk kata xnmpak,dh lalu sbelah..ke dia tau ak ske dia,dia xnak lyan ak..ke dia…..or dia…..’.mule la korg pkir ap sebab dia xtgor korg~



lagi 1,kalo korg ske kat dia,mle la kwan2 korg jd mngsa..lg2 yg mne rapt ngn korg..tiap2 hari nak cte..brdarah telinga kwan2 korang tu..roommate lagi r..cm orang gila kite brcerita tp kwan2 kite baik..walaupun dah tau jlan cte tu,diorg tetap dengar..*thnx r roommateku n kwan2 yg menahan telinga*



bila waktu cuti sem,peh~lagi r..dah r xleh tgk mke dia..seb baik ad fb~connecting people..haha..tp ble dia on9,xtau nk tgo pe..so,korg tgk jela..ble skali dua nak tego hai boleh tahan lg..tp kalo tiap2 ari nak tego dulu,kite pun rse segan..so trpksa la tahan hati..



kalo kite nmpak brang2 yg dia ske,kte pun jd ske kat barang tu..dia ske minum air oren brand X,kite pun ske..asal g koop je,nk bli air,amek ape yg dia ske..ble nk ble ice cream pon ingat dia..tp ble kite nk bli asam ttbe tringat dia bese kate ‘makan asam xelok..xyah bli’..trus xjadi nk bli..mak kte punya la payah pujuk kte jgan mkan asam,dia ckp cmtu je trus dgr~tp ble dpan dia,trus g bli asam..saje nk attntion dia..



last skali r..korg msti brharap 1hari korg leh confess kt dia..n dtrima..tp untuk mse skrang korg hnye tgk dia dari jauh je*yg dkat tu ok la*..macam kwan2 saya kate ‘g je la cnfess kat dia’..ape diorg ingt ak cnfess ni cm nk bli gula2..sng2 je~kena r ada azam yg kuat,mke tebal baru leh cnfess..



So, kpada ssiapa yg ad crush tu r,sye sgt pham prasaan n keadaan korang..tp yg pnting kita kne la syg lbih kt yg kat atas,THE ONLY ONE..n oso kite nyer FAMILY..

CREDIT TO: WWW.SYOK.ORG

9 comments:

princeduyong said...

minat tak salah kan... jangan terlebih suda...

AngahSayang2314 said...

catik awan tue love in love hehehee

ComeyBelako said...

kekeke...betui sesangat la tu. but nasihat kak cb...apa2 pun give yourself sometimes. nanti dah masuk alam pekerjaan lagi banyak pilihan. kak cb bersyukur tak merepek waktu study dulu. ngeeee...

edora deon said...

angau ohh hee :) .saya juga salah sorg :D

Mujahadah said...

teettttt.....! crush? ia seperti crunchy crab? atau crush-crush nyanyian sumbang sang arnab?? hehe

uchiha ct-k said...

1st point : yup yup yup
2nd point : banar baitu
3rd point : so true!!!
4th point : ya benarrr!!!
5th point : so damn right!
6th point : betul betul betul...
7th point : hoho..
last point: oh man! oh woman! oh boy! oh girl! oh media!

saje nak bg komen pjg sket...hehe
thanx 4 visiting my blog... :)

SyahmiFikri said...

btol2.. hehehe...
selalu jer doa dpt pakai bju sama warna.. heheheh

Cikgu Yus said...

dulu2 akak selalu minat kat lelaki yg pakai spek..ntah tak tau nape..maybe sbb nmpk cam bdk pandai kot...hahaha.. tp alhamdulillah, dpt juga hsband pakai spek. skang skali dgn anak dan AKAK sndri dah kena pakai spek...amik kau...hahahaha

fayafaya bintun kamil said...

hehehe... tergelak bace entry ni sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...