""

Friday, December 3, 2010

HADIAH APE YG SESUAI NAK BG KAT LAKI?

HAI SEMUA...

KORANG...NAK MINTAK PNDPAT KORG NI....

HADIAH APE YG SESUAI NAK BG KAT LAKI EK?

BAB2 NI YG X TAU NI....

MMG SUSAH NAK CARI HADIAH TOK LAKI...

KORG ADA PAPE SUGGESTION X?

SBNARNYA NAK BG KAT MY LUV...

BIRTHDAY DYE X LAMA LG....

TOLONG BAGI IDEA YE....

TP SLAIN BAJU, DOMPET DAN PERFUME LA EK....

SUME 2 DA PNH BG KT DYE

15 comments:

nadya e-man said...

bg jam..nadya bg jam...smpai skrg dye still pkai ag...

Encik Suami said...

Jeng3x..oo,nak bagi kat en. abg sayang erk.so..dlm hati tgh ada taman la nie ye.ahaks.
Nak bagi apa pun boleh..janji ikhlas.
Nak bagi cadangan nie..antara yg mgkn boleh di bagi jam tangan (nak bagi jam dinding pun boleh),minyak wangi, dompet,cincin,kaca mata hitam,kasut or baju yg dia minat.Tapi elakkan bagi tali pinggang tau..takut nanti,x pasai2 kene libas dek pemberian kita sendiri.hakhakhak.

azuin said...

huhu..tq sume...nak bg jam tgn,dye 2 syg sgt ngan jam yg dye ade skg ni...huhu....

Daniela said...

bagi kasut ke? kasut yang di idamkan selama nie.....cheeeewaaahhh... skdr cdgn =)

azwa_amani said...

bagi set perfume, ngn tal pingang.. :)

Yan said...

Akak penah bagi cufflink, tie, CD yang dia suka, belt, parfum, walet, branded pen,

tp mmg kadang2 pening..last2 bg card je..

Adem & Cats said...

spek mata

slumberznanie said...

bg die ank ptung laaa...jgn ingat laki xsukee ank ptungg tauu. ngeeee

nuyuEna said...

bg card yg design ngan tangan sndri..plus buat movie pndek gune muvee maker..kisah cinta kalian.then,letak lam cd...xyh nk bazir duit sgt2..kan.

a.samad jaafar said...

susah nak bagi pendapat sebab tak disebut ttg budget..

Syahida Sazali said...

wallet???x okie ke?hehe

Matika Love said...

hadiah terbaik untuk kekasih kita..
Berilah cinta dan kejujuran kepada kekasih kita dengan sepenuhnya..

Bertanyakan pada orang yang tersayang...Apakah yang dia teringin nak dapat dari dulu lagi..
Tapi sehingga sekarang masih belum dapat..
Cuba belikan barang itu..
Insyaallah..Pasangan kita akan gembira dengan pemberian itu..

amira said...

haha.. bab ni pon tak tahu gak.. pernah buat tuka2 hadiah je.. tali pinggang

Miss Miela said...

awk juga boley beri dia jambangan bunga ros dan kek yang ada tulis "happy birthday sayang" & "i love you so much"....walaupun dia lelaki.tapi kelak dia takkan dapat lupakan awak.kerana awak satu2 wanita yang menghadiahkan die dgn jambangan bunga ros.kek tuh buat la kejutan..^^..veru 0sem...special suprise untuk cinta hati..^^

Anonymous said...

berikan senyuman utk bday dia..ha3 tak sume lelaki nakkan kita memberikan "something" masa bday dia..kadang2 dia just nakkn si dia berada bersamanya dengan kejujuran, kasih sayang dan menerima dirinya seadanya..itu adalah hadiah yang terbaik. jangan bagi bunga ros..cpt layu..baik bangi bunga orkid. tahan lama..ha3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...