""

Monday, February 11, 2013

JOM CANTIK DENGAN MYRACLES BEAUTY



INGREDIENT :100% KOLAGEN MARIN
TAK ADA BAHAN KIMIA 
DIIKTIRAF FAMA

Produk ni mengandungi bhn2 yg sgt bgus untuk kulit ok...

1)OXYGEN WATER - Penyerapan yang bagus untuk kulit

2)ALOE VERA

3)BUAH DELIMA

4)SARANG BURUNG WALIT -Membantu merangsang sel dan penghasilan semula struktur sel badan

5)RUMPAI LAUT

Myracles Beauty ni kene pakai dua set kalau nak nampak kesan yang meletop tau...Dalam satu set ni ade dua barang je..

1)MYRACLES COLLAGEN SOAP
Sabun ni kena guna 2 kali sehari, iaitu selepas bangun pagi dan sebelum tido pada waktu malam. Mula-mula basahkan muka dengan air. Lepas tu, cuci dengan sabun ni. Biarkan dekat muka sekejap, baru bilas. 

Oleh sebab sabun ini tiada bahan kimia, ia adalah sedikit sensitif. So, lepas guna pastikan korang basuh sabun ni ok..Penggunaan sabun terpulangla kat korang nk kerat 2 atau 4..



2)FACIAL COLLAGEN SPRAY
Lepas cuci muka pakai sabun tadi, spraykan kolagen ni dekat muka korang terutamanya dkt dahi, mata, pipi dan dagu.Lepastu tepuk dengan jari secara lembut. Bahagian mata(eyebag) pula urut sebanyak 3 kali.Biarkan dia kering sendiri. Dalam masa 3-5 minit, korang boleh rasa perbezaan dan kesegaran dia.

Korang boleh rasa dan nampak kulit korang tegang, lembap, lebih cerah, segar dan eyebag berkurangan

Kalau korang nak pakai foundation, pastikan kulit muka korang betul2 kering ok...Kalau korang sapu foundation masa kulit belum kering, nanti foundation tu akan turut meresap masuk dalam kulit korang.Jangan lupa minum air banyak2 gak k..Nanti kulit korang akan kering.

Nak ceritakan pengalaman aku pakai produk ni, mmg terbaik...kulit pon rasa tegang...dan yg pling best,eyebag dah xde...hehehe...

TESTIMONI PENGGUNA






RM170 (1SET)-SEMENANJUNG
RM185(1SET)-SBH/SWK
FREE POSTAGE =)

SABUN:
RM50-SEMENANJUNG
RM55-SBH/SWK

SPRAY COLLAGEN
RM120-SEMENANJUNG
RM130-SBH/SWK

SMS 0176823472 @WASSAP 0192971503 (azuin) to order

@ emel di azuinn@yahoo.com








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...