""

Wednesday, February 13, 2013

FELINNA INCHLOSS LOTION



Sana sini orang dok heboh pasal Felinna Inchloss Lotion ni.. Especially kat FB sana.. Amboi orang pompuan ni kannnnn... pantang kalau bab-bab nak kurus.. nak cantik.... sanggup berhabis.. Tapi untuk lotion ni tak de lah mahal mana pon.. 

Kalau nak tau apa kebaikan dan keistimewaan Felinna Inchloss Lotion ni, sila baca ni dulu: 

1) Lotion ini berbau wangi dan tak terlalu panas.  So kalau kita pakai takde lah orang terbau minyak angin ke, serai ke.. dan yang bestnya rasa berangin tu boleh bertahan sampai sehari suntuk.. If tengah buat kerja dan berpeluh sikit, lagi rasa berangin je... Maybe lotion tu tengah 'bekerja' untuk proses pembakaran lemak kot...

2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inci anda (pastikan ukur dulu sebelum guna).. Ramai customer yang 1st time sapu, bila ukur balik dah berkurang 1/2 inci.. 

3) Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.. (Untuk yang pregnant sila jangan sapu kat perot or belakang pinggang) kang baby dalam perut menggeletik plak beranginnnn jer.. hahahha... Tapi direcommendkan untuk pakai semasa dalam tempoh berpantang untuk cepatkan proses kempiskan perot tu.. sebab lepas bersalin perut akan menggeleber dan lembik, so lagi senang untuk lotion ni bantu firm kan balik bahagian menggeleber tu yer.. Aku confirm lah order utk pakai masa pantang.. hhihihi.. sebab aku kan mengada.. tak nak yang berminyak, tak nak yang busuk, nanti cadar kotor.. nanti itu nanti ini.. hahaha.. so siapa cerewet tapi badan nak ala-ala Beyonce sila lah ;)

4) Boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan.. jadi kalau yang dah memang kurus tapi sekadar nak buang lemak kat paha je ke.. boleh lah sapu kat paha jer... ada orang kurus.. tapi paha gemok, bontot gemok, lengan gemok.. so korang sapu kat bahagian situ je ok? Sesiapa ada double chin, boleh lah sapu kat chin jer.. 

5) Sesuai juga untuk lelaki yang prihatin bentuk badan menarik.

6) Dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

7)  Telah mendapat kelulusan dari KKM & Logo Halal.. tiada ragu-ragu, dijamin selamat ;)

8) Siapa-siapa yang tengah on diet, kalau nak cepatkan lagi proses pembakaran lemak, lotion ni sangat sesuai.. pasti hasilnya lebih pantas..


Cara-cara:

Hanya sapu 2 kali sehari.. Pagi dan malam sebelum tidur sambil buat urutan ringan.. (gerakan membulat sampai lotion meresap.. Lotion ini tidak melekit, so ia amat selesa jika disapu sebelum tidur malam.. Kalau ada manusia lain yang tidur kat sebelah pon.. takde lah kita rasa bersalah sangat berbau busuk kan ;)

Harga : RM 75 (Semenanjung)
RM80 (Sabah dan Sarawak) 
 Postage:RM5 (SEMENANJUNG)-RM10(SBH/SWAK)

Call / SMS 
AZUIN : 0176823472
                                             :0192971503(WASSAP ONLY)

Emel: azuinn@yahoo.com





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...