" "

Tuesday, January 15, 2013

ORANG MENGANDUNG PON BOLEH MAKAN VCOVCOA(TREENEA)
RM 40.00 (SEMENANJUNG)
RM 43.00 (SBH&SARAWAK)

Apa kelebihan PENGAMBILAN VCO?

Kelebihan dan khasiat TREENEA VCO sangat banyak kalau  nak terangkan kat sini :)  Tapi disebabkan masih ramai lagi yang bertanya.  VCO atau minyak kelapa dara merupakan minyak no 1 terbaik di dunia. Terdiri daripada asid laurik yang kandungan nya lebih kurang sama seperti susu ibu. TREENEA VCO diproses 100 % asli tanpa bahan pengawet dan bahan kimia :) Jadi ianya selamat di makan / diambil seawal bayi.

Gambar di bawah ini merupakan pengasas TREENEA


Sewaktu Mengandung

Ibu mengandung, Ibu menyusu(BF) , Sedang berpantang boleh makan ke? Ade side effect x?

Jawapannye BOLEH .Tiada side effect untuk kandungankesihatan dan juga bayi. 100 % dari minyakkelapa dara Gred A dan ada juga few mommies yang berkongsi VCO merupakan MILK BOOSTERmereka :)

Sewaktu mengandung

VCO akan membekalkan tenaga, membuat kita kelihatan lebih ceria dan insyallah memudahkan bersalin(pengambilan minyak kelapa merupakan antara petua untuk memudahkan proses kelahiran. Ia juga boleh mengelakkan jaundice kepada baby. Masalah perut harimau (hehehe) atau strechmark dapat dikurangkan atau lebih baik lagi jika anda sapukan seperti bio oil(VCO sangat berbaloi sebab dapat makan dan sapu).Make a wise choice.

Sewaktu menyusukan (BF)
Makan VCO seperti biasa :) baby akan mendapat khasiat VCO dalam masa yang sama untuk kulit yang putih bersih. sapukan VCO untuk rambut baby supaya cepat tumbuh. Kandungan asid laurik dalam VCO sangat baik untuk mencegah virus dan bakteria untuk menyerang ibu dan anak.

Semasa Dalam Pantang
Juga amalkan VCO seperti biasa, Tiada pantang/bentan. Jadikan VCO sebagai makanan tambahan anda setiap hari. Badan akan sentiasa bertenaga untuk menjaga anak kecil :) dan yang penting kulit sentiasa lembab dan tidak kering :)) anda juga boleh ambil collagen sewaktu menyusukan dan dalamtempoh berpantangTiada masalah 

CALL/SMS 0176823472 untuk order
atau emel di azuinn@yahoo.com
RM40 - semenanjung malaysia
Rm43 - sabah/srwak
BOLEH COD DI BNDR SRI DMNSARA, DMNSARA, SG BULOH & KEPONG
READY STOCK!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...