""

Saturday, January 5, 2013

KHASIAT DAN KELEBIHAN VCO ANTIOXIDANTS DARI TREENEA


Mula2 korg msti nk tau ape bhn2 dia kan..

100% Pati Kelapa Organik

Minyak kelapa dara ni mmg la bgus untuk kesihatan kite tau..Dalam minyak kelapa dara ini ada lemak tepu..Lemak tepu ni mmgla bgus untuk tubuh bdn kite..

Kebaikan VCO

1) Membantu melancarkan sistem pencernaan
2) Meningkatkan sistem daya tahan tubuh badan
3) Membantu mengurangkan berat badan
4) Mengurangkan kadar kolestrol % darah tinggi, serta sakit jantung
5) Membekalkan nutrien penting dalam membantu pertumbuhan rambut yang sihat
6) Membantu merawat pelbagai masalah kulit
7) Menghalus & menyeragamkan struktur kulit

Cara Pengambilan

2-4 biji sehari

Sesape yg ade msalah muka yg truk tu, makan 2 biji pg lpas srapan, 1 biji mlm, dan 1 lg korg cucuk dgn jarum dan sapu kt wajah sebelum tdo..Konsisten makan dan apply kat muka selama 3 bulan.Lepas 3 bulan boleh continue ambil 2 biji sehari

Sekotak ade 60 biji, klau mkn 2 biji sehari, leh tahan sehari, kalau ambil 4 biji shari, silalah ambil 2 kotak terus ye...

Harga

RM40 (Semenajung), RM43 (Sabah/Srwk)
Postage : RM6 (Semenanjung). RM9 (Sabah/Srwak)

Apa lagi nak tau? Boleh komen sini ye

Nak order boleh SMS 0176823472
atau emel ke azuinn@yahoo.com

Detail yang diperlukan:
Nama:
Alamat:
Kuantiti:
No Tel:
Produk:

Boleh like page Treenea aku jugak kalau nak tau more details k.. Treenea Damansara

Credit To : sepet


2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...