""

Thursday, September 29, 2011

KERJA...KERJa...KERJA....

Lepas praktikal hari 2, aku ada dapat 3 pggilan tok interview kerja..Tapi yg aku g 2 je..Satu syarikat construction, satu lagi soil testing.. Lepastu aku dapat panggilan yg aku dapat kerja dekat syarikat construction ni..



And sampai sekarang aku still x tau nk trime ke x kerja 2..satunya sebab 2 company org cina..lepastu stat2 keje trus suh aku g site kat johor...aku mana de transport maa..sterusnya, position yg dye bg adelah project engineer..what the?..pas2 aku tya dia balik, btol ke?..dia kate btol,tp wat keje geologist kat site..

Skrg aku dalam dilema..nak masuk blan 10 dah ni..nk trima ke x ek? Org kate trima je dulu,dpat pgalaman..Tapi aku terpikir,kalo tgah2 2 aku dpt interview keje yg aku minat,msti susah nk amik cuti..sbab baru lg kan...Please help me..x tau nk wat keputusan cmne ni..


2 comments:

sue perbs.. said...

wah lepas prktikal trus dh dpt keje.. best la.. tpi jauh pulak ye.. hmm.. susah jugak nk wat keputusan ni..

eita said...

sekarang ni susah nak dapat keje.....baik guna je peluang yang ada .....cari pengalaman...sebanyak yang mungkin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...