""

Friday, September 30, 2011

KERETA YG MANA SATU PILIHAN ANDA SUME....

Memandangkan, aku akan start kerja ari isnin ni, dan tau keje aku ni akan selalu travel,ayahku dengan baik hatinya ingin membelikan ku kereta...yeeha...risau la tu...heheheh..Oleh itu,semenjak dua menjak ni, aku dan ayah sibuk menyurvey kereta yg mana sesuai...

Dengan itu,saya dlm dilema x tau nk pilih yg mana satu...kalau korg,antara kereta viva,persona ngan satria neo korg plih yg mane...Sebab skrg sedang berkira-kira nk pilih viva elite je...Myvi reject sbab akak x bg sebab nnt sama dgn dia..cmni arr..sgt sentap!!kalo x dah lama dah beli myvi 2...





Cantik x viva warna ungu ni? hehe


Satria neo pown smart gak kan...nmpak sporty je kan..tp 2 pintu jelah..sisi pown bsar,1.6....Korg prefer yg mana ek? Nak tau pendapat korg n knapa....


4 comments:

My Aisy said...

em...satria neo best gak...hehe...tapi klu pikir nak pakai lama n utk family...pesona la...em..

Nurul Izzati Zakaria said...

myvi mmg lawa and comel tp sebbkn dh reject x dpt la ek.. hurm, satria neo ok jugk, nmpk sporty tp kecik, rendh and 2 pintu je.. better pesona la..

Anonymous said...

sQor ghd hair straightener
oZlo ugg uk
dXfy michael kors bags
4qLje ugg sale
2tTrk chi straighteners
5pPfs ghd hair straightener
5uZkw cheap nfl jerseys
1mAdv ghd nz sale
4mFay cheap north face
0lRbo ugg australia
7qNxi ghd precious
0bYhv michael kors outlet
1mIui nfl jerseys
4oPoj planchas ghd baratas
2cZpc discount uggs

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...