""

Wednesday, December 12, 2012

FELLINA INCHLOSS


Sesape yg berhajat nk beli lotion Fellina Inchloss ni boleh beli dengan saye ye...
Harga pasaran Rm75....
dan postage nye adelah free...
Kalau berminat bolehla emel saya di azuinn@yahoo.com
ataupun sms/wassap sy di 019-2971503

Bagi sesape yang x tau lg kehebatan produk felinna ni, sila baca ye:

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha 

7) Jangan takut, produk ni berdaftar dengan KKM


Selain itu, Felinna iaitu owner sendiri produk ini pernah mencuba dan membuahkan hasil...Testimoni dari Felinna:


salam ♥ nak kurus cara mudah? 
macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan and menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yg felinna xbole ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni..tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. xbole control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi slaah sendiri..dari situ i buat research until jumpa dis product dari company herbs terkemuk
a.. 1st i amik and try kat diri sendiri.. sebab xberani la kan nak labur modal puluh2 ribu kalau produk xbest.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan smpai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby xmeragam walaupun tgh minum susu..so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i xpayah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba..tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakang pinggang je..


Alhamdulillah... ♥
Felinna ada dagu balik dah HHEE... thanks INCHLOSS! SAPUAN LEMBUT KE BAHAGIAN MUKA MEMBENTUK DAGU YANG LEBIH RUNCING.. ♥

Bahan kandungan:

Ramai Yang Tanye Psl Ingredients Dalam Inchloss Ni kan...Yang Psti Inchloss ni Yg Terbaik...Kalau Bahaya xkanla Dapat Kelulusan KKM kan..sape yg nak Check taip nie ya NOT120101613K...Felina Inchloss Nie Jugak Lulus JAKIM siap kat botol tu a
der logo halal lagi tu...Yang Paling Penting Produk Malaysia...:)

The ingredients contains of aloe vera extract, sodium edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water



Jadi sape berminat boleh inbox saya di fb: Yiewin Shopped/

emel saya di azuinn@yahoo.com

sms/wassap 017-6823472

Rm75 sebotol





3 comments:

Anonymous said...

[p]The Coquette is available [url=http://uggaustraliaboots.moonfruit.com]ugg australia boots[/url] in Black, Chestnut, Sand and Felt . UGG boots may perhaps [url=http://cheaprealuggbootsuk.moonfruit.com]cheap real ugg boots uk[/url] be your superb assortment as famous items for households and acquaintances . This ll Waugurys Ugg Boots, Mens Ugg Boots andChildren Uggcossack are [url=http://childrensuggboots.moonfruit.com]childrens ugg boots[/url] complete abounding in address a allotment of the admixtureist as above the apple . Christian Louboutin discount [url=http://womensbootsuk1.webstarts.com]womens boots uk[/url] Buckle Sandal will be your top choice . Discounts at these types of stores [url=http://cheapuggbootsforsale.moonfruit.com]cheap ugg boots for sale[/url] can top more than 40% . Standing in a corner of fashion world quietly, we have an access to think over why UGG is [url=http://ukaustraliaugg.webstarts.com]uk australia ugg[/url] successful . You are aiming to be ready to operate in any past jersey and shorts and whereas even a watch or a heart value check is helpful,neither of them aren隆炉t a necessity . )* Selling housing,best snow boots, and also engaging around anything it's the males providing workshop [url=http://kidsuggbootssale.moonfruit.com]kids ugg boots sale[/url] ticket get in touch with "real home investing".[/p]

Anonymous said...

7tDen cheap ghd
yRqh michael kors coupon
kGky ghd
2xWfp ugg uk
6kAhq ghd cheap

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...