""

Tuesday, August 31, 2010

MERDEKA ...MERDEKA....MERDEKA


SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 53..

PEJAM CELIK DAH 53 TAHUN NEGARA KITA BEBAS DARI ANCAMAN PENJAJAH

KITA PATUT BERSYUKUR DENGAN KEADAAN NEGARA KITA SKANG NI...

TRIMA KASIH KEPADA PEJUANG2 TERDAHULU...

MERDEKA....MERDEKA,...MERDEKA.....



P/S: I LOVE MALAYSIA

Friday, August 27, 2010

CARA TOPUP RM 10 TAHAN LEBIH LAMA



hmm..org kata pkai line lg save dr prepaid..tp korg msti trperanjat dgn ape yg bakal aku citerkan ni..

top-pup RM 10 tp blh tahan smpi 1 bulan tak kira la klau korg brgayut brape lama skalipun,hantar brape juta sms skalipun..

mgkin rezeki aku aritu,pg la jmpa makcik bau2 bacang ngn aku, dia ajr camne nk crossing account,

coz dia keje kt bhgn System Development Telecom.

kekadag aku tlg gak memenber trdekat topup, tp amik untung sket aar..

Ok, secara simplenya aku terangkan kat korg, tp INGAT JGN BUAT LBIH DR 3 KALI untuk 1 nombor, 

coz system akan auto detect & batalkan no korg..

timing nya, korg blh topup pertengahan ujung bulan between 25 hb keatas dlm kul 3am keats. coz dlm tempoh ni, system akan di selenggara, so ada loopholes. kene try&error..

1) beli topup RM 10... gesek & ready.

2) korg type < ** REC 10 > , then send to 09901

3) tgu reply, kat skrin akn kuar satu serial number 6 digit, korg salin tau.

4) pastu korg type < ** REC 10> <123456> msuk kan 6 digit td, send 09902

5) pastu diorag akn reply "insert ur topup num", so korg type 14 digit topup number yg korg beli cntohnya;
<01234567891023> send to 09903

6) tak lama pastu diorg akn reply;

"ingat ni company opah kau yg punya? msuk toilet pun kene byr 20sen, ni kau nk topup 10 hengget nk pkai

 seumur idup plak!! bnyk cantik muka kau"

hah.. tu aar, aku pun tak sngka diorg akn reply mcm tu.. kecik ati aku..

kdg2 diorg reply lebih 'kesat' dari di atas dlm pelbagai bahasa, blh menitik air mata beb..

P/S: Huhu...Jgn Mare

Wednesday, August 25, 2010

aku x leh terima


SESUNGGUHNYA....

AKU MMG X LEH TRIMA...

KNAPA PKATAAN 2 JUGAK YG KELUAR DP MULUT DYE...

YA ALLAH...

PUJUKLAH HATI HAMBAMU INI...

TABAHKANLA HAMBAMU INI

YEAAAY...2ND AWARD.....

YEAAY...DAPAT AWARD NI DARI JAYNE

TQ YE.....HUHUH....

NAK SHARE AWARD NI NGAN SAPE EK...

HMMM..PK JAP...

NAK BAGI KAT EITA,ANAS,

CUKUPLA YEK...

X TAU NAK TAG SAPE G

Tuesday, August 24, 2010

KETAM MASAK LEMAK CILI API


WOHO........
TADI BUKA POSE MAKAN NASI PUTIH NGAN LAUK KAT ATAS NI.....
LAUK NI MMG FEVRET AKU LAAA...
LAUK NI BERTAMBAH SPESEL BILA 'YG TRSAYANG' BLIKAN....
TQ BYAK2.....
VERY APPRECIATE IT....
TP TD X SMPAT NAK AMIK GAMBA....
TERUS MAKAN JE.....
SDAP.....
TQ VERY MUCH DEAR......

Monday, August 23, 2010

MOOD : TENSION


hUWAaRGh......
tENSENNyA.....
lATELY nI AkU sELALu SANgAT TENSION...
bANYAK KJE WOOO
ALMAKLuMLAA...lAST yEAR kATAkAN...
sIBuK dENGAN aSSIGNmENT bERLAMABAK...
mANA nAK cARI TEmPAT tOK LI G...
ANYONE KNOWS SYARIKAT2 yG OFFER INDUSTRIAL tRAINING 4 GEOLOGIST?
SIBUK DGN TESIS G....
TD g JUMPA pENYELIA...
bG TAu sAL pRESENTATION nANTI...
bRTAMbAH TENsION aKU...
NAK STUDY TOK MIDSEM RABU NI LAK
yA ALLAH..PERMUDAHKANLAH URUSAN HAMBAMU INI...


Sunday, August 22, 2010

yeaaY...1st AwarD for Me


x SangkA....
Baru bEraPa miNggU aku Wat Blog Ni....
Da DapaT award....
thanks to .eita sebab bagi Award Nih...

soAlan2 Yg haRus ku Jawab....

1) Apa yg bermain Di FiKiran You All Skrg..
nak Wat AssigNmenT yg BerLambak

2)Nama samaran you all
awin,azuin,cawin

3) 3 org yg pling kamu sayang
family
my love
friends

4)PanggIlan Untuk Si Dia
Mestilah Secret..Hal rumah Tangga ni..huhu

5)Hadiah You all mimpikan Dari org Teristimewa
bunga betul...bila nk bg ni..huhu

6)Blog you all suka visit
blog Yang best dan Selalu updated

7)Tagkan 15 blogger you all

SELAGI ADA RINDU







Selagi Ada Bulan Mentari
Selagi Ada Berkasihani
Selagi Ada Bulan Dan Bintang
Selagi Ada Berkasih Sayang
Selagi Ada Ombak Dan Laut
Selagi Hatiku Terpaut
Selagi Ada Turunnya Hujan
Selagi Ada Rahmat Tuhan
Selagi Ada Langit Dan Bumi
Selagi Cintaku Bersemi
co
Selagi Ada Waktu
Selagi Ada Rindu
Biar Beribu Batu
Ingin Aku Bertemu
Oh Kasih (Oh Kasih)
Damailah (Damailah)
Engkau Disana
Ku Berdoa (Ku Berdoa)
Pada Tuhan (Pada Tuhan)
Agar Kau Bahagia

P/S: Sangat suka lagu ni.....

Saturday, August 21, 2010

NAK TAU JANTINA LAPTOP?











lAPTOp PON ADA jANTInA... INgAT MANuSIA NGAN hAIWAn JE Ke ada....
Mari Lihat.....
Cara-cara mengetahui jantina laptop anda.

1. Buka notepad. (Start-All Program-Accessories-Notepad)

2. Taip ayat di bawah ini.

CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I Love YOU"

3. Lepas tue save file tersebut dengan nama seperti di bawah. Save ditempat yang senang hendak dicari nanti.

i love you.vbs

4. Bila dah save, tutup file notepad tersebut. Kemudian pergi ke tempat di mana anda menyimpan file itu. Double klik di file tersebut. Anda akan mendengar suara samada suara lelaki @ perempuan menyebut perkataan "I Love You". Itulah dia jantina laptop anda :-)



p/s: Jgn luPa BukAk Speaker anda>..LapTop aku LakI....
i Love u 2...
huhu

Friday, August 20, 2010

MenganTuknya.....MalaSnya......



MENGANTUKNYA......
paDahAl Aku banYak KejE naK keNe waT ni....
AdoyaII...ManjA toL maTa akU ni....
KerjA berLambaK ,tp BerlaGaK mCm Org Xde Keje....
KalaU cmnI la, bLa La keJe naK Siap...
CommoN2.... Kene SemanGatt...
ChayOk2...GanbatE

Jgn Menjilat Gam Sampul Surat Anda






Seorang wanita sedang bekerja di sebuah pejabat pos di California.


Beliau
tidak menggunakan span untuk perekat sampul suratnya tapi sebaliknya
menjilat pelekat sampul surat yang dipegangnya
Pada hari yang sama juga wanita itu mendapati terdapat satu luka
kecil
pada lidahnya.
Luka itu membengkak. Wanita tersebut terus pergi berjumpa doktor
untuk
mendapatkan rawatan kerana risau akan lukanya.
Tetapi setelah diperiksa oleh doktor tiada apa yang tidak kena dengan
lidahbeliau dan doktor menganggap bahawa ia hanya lah luka kecil dan
bengkak biasa.
Wanita itu tidak merasakan sakit atau kebas walaupun lidahnya
bengkak.Tetapi setelah hari berganti hari. Bengakpada lidah wanita
tersebut semakin membesar.Dengan rasa yang tidak puas hati beliau
terus
berjumpa doktor kembali dan memaksa doktorberbuat sesuatu pada
lidahnya.
Doktor tersebut terus mengarahkan wanita itumenjalani ujian
x-ray. Keputusannya doktor tersebut mendapati terdapat satu benjolan
pada
lidah wanita itu. lantas doktor menasihatkan agar wanita itu
menjalankanpembedahan kecil pada lidahnyauntuk memastikan punca
benjol
pada lidah wanita tersebut.
Tetapi apa yang berlaku ialah sebaik sahaja doktor memotong bahagian
yang
benjol tersebut, seekor lipas keluar daripada lidah wanita itu






Kesimpulannya terdapat telur lipas padapelekat sampul suratyang
dijilatnya.
Telur itu mampu menetas didalam lidah dan kelembapan didalam
mulutnya.


Ini adalah kisah benar yang ditulis di dalam berita CNN.
Andy Humes menulis:

"Saya pernah bekerja di dalam kilang membuat sampul surat."

"Anda tentu tidak percaya jika saya mengatakan didalam tangki pelekat
untuk diletakkan pada penutup sampul surat terdapat beraneka benda
yang
terapung di permukaan "tray" gam tersebut!"

"Sayasudah bertahun tidak mengamalkan perbuatan menjilat perekat
sampul
surat sebaliknya saya menggunakan span basah."

"Saya juga pernah bekerja di sebuah syarikat percetakan. Majikan
tidak
membenarkan pekerjanya menjilat sampul surat.
Saya tidak pernah faham mengapa.

"Satu hari apabila saya menarik satu palet sampul surat sebanyak 2500
kotak. Di belakangnya terdapat banyak sekali lipas dan telur lipas di
suatu sudut pada kotak kertas. Saya melihat beberapa ekor lipas
sedang
menikmati gam pada sampul-sampul surat tersebut!"

Thursday, August 19, 2010

Antaranya yang BELUM SEMPAT WANITA nak bagitau kat LELAKI












1. Bila sorang wanita mengatakan dia sedang 
bersedih,tetapi dia tidak
menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang
menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu
menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu
menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci
tentang orang yang paling dia
sayang (sebab itu ramai wanita yang patah hati
bila hubungan itu putus di
tengah jalan).

4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan
sorang lelaki, lelaki itu akan
sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia
sedang keluar dengan lelaki
lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung
tajam ke dalam matanya, dia
akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu
tidak tau macam mana nak
menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang
sukakan kamu separuh mati,tolak
cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab
ada satu semangat dalam diri
wanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat
keputusan,dia akan lakukan
apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri
darimu selepas kamu tolak
cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya
kamu masih ingin menganggap
dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka
rasa.Muzik,puisi,lukisan dan
tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan
isi hati mereka.

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang
mereka ni lansung tak berguna.

11. Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood
wanita.

12. Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam
diam memberikan respon
positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si
gadis akan bersikap acuh
tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik
saja ganggang
diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan tak
sampai sepuluh minit,semua
rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi
wanita.Jadi jangan senyum sebarangan.

14. Jika kamu menyukai sorang wanita,cubalah
mulakan dengan persahabatan.Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

15. Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan
setiap kali kamu ajak
keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak
berminat denganmu.

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia
menghubungimu atau menunggu
panggilan darimu,teruskan usahamu untuk
memikatnya.

17. Jangan sesekali mengagak apa yang
dirasakannya.Tanya dia sendiri!!

18. Selepas sorang gadis jatuh cinta,dia akan
sering tertanya-tanya
kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yang paling
romantik untuk memikat
hati sorang gadis,cubalah rajin-rajinkan tangan
menyelak buku-buku cinta.

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar,benda pe!
rtama yang dicari oleh
wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah
hatinya,kemudian barulah
dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di
fikirannya tetapi lelaki yang
dicintainya sekarang akan berada di tempat
teristimewa iaitu di hatinya!!

22. Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup
menceriakan harinya.

23. Teman baiknya saja yang tahu apa yang
sedang dia rasa dan lalui.

24. Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik
dengan mereka semata-mata
nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

25. Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur
dan kebahagiaan tanpa
sebarang kompromi.

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang
cintakan mereka sepenuh hati..

27. Senjata wanita adalah airmata!!

28. Wanita suka jika sesekali orang yang
disayanginya mengadakan surprise
buatnya(hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan
romantis).Mereka akan rasa
terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai
setulus hati.Dengan i! ni dia
tak akan ragu-ragu terhadapmu.

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil
berat tentang mereka dan
baik terhadapnya.So,kalau nak memikat wanita
pandai-pandailah...

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita
kerana apa yang dia mahu hanyalah
perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa.

Wednesday, August 18, 2010

ASSIGNMENT YG BERLAMBAK..






oH tiDak......
TenSion2......
BanyaK nyE kejE yang Menanti akU.....
nAk Wat maNa satu Dulu ni....
kertas Keje tuk Gempa buMi, peTa for Final Year Project, Artikel u3,Stpd....
diLema2.......

keAdaan Aku biLa dlm DilemA...
huHu....

Tuesday, August 17, 2010

SELAMAT MALAM DUNIA


SELAMAT MALAM SUME.....

arini kene tdo awal ckit.....
smalam gara2 tdo lmbat, tlajak lak tdo....
so, terskip lak 1 kelas.....
nasib bek ada kawan yang baik ati n memahami....
huhu....
faham2 jela....
hope u guys tdo lena malam ni...

p/s : jgn lupa bangun sahur

HADIAH HARI GURU.....

Maka tersebutlah kisah murid tahun 6 Purple menyambut hari guru. Masing-masing berebut-rebut nak bagi hadiah kat cikgu kesayangan mereka, Ms. Choo (kira-kiranya cikgu mithali le nie).

Bila loceng berbunyi dan waktu Bahasa Inggeris tamat... maka beraturlah murid tahun 6 Purple nak bagi hadiah buat guru kesayangan mereka nie. Dari kad berukuran biasa hinggalah kepada kad yang sebesar gajah...ada yang bagi hadiah...selepas bagi hadiah dan kad, masing-masing mengucup pipi Ms. Choo sambil mengucapkan Selamat Hari Guru.

Maka tibalah giliran Anita Mui, si ketua kelas... dengan kotak hadiahnya yang bersaiz besar....lain dari yang lain... beriben merah cantik bungkusannya ... dengan senyum simpulnya si Anita Mui meminta Ms. Choo meneka apa yang dihadiahkannya... Maka jenuhlah si Ms. Choo meneka dari kek sampailah kepada lampu tidur...semuanya disambut dengan geleng kepala oleh si Anita Mui tadi.

Tiba-tiba adalah cecair yang meleleh dan menitis dari bucu kotak tu..Ms. Choo segera menyambut titisan cecair tu dan memasukkan ke dalam mulutnya dan merasa...."Hummm...masam, Cikgu dah tau dah... kamu hadiahkan cikgu Jeruk Pelam yeak... cikgu suka jeruk pelam tau".

Errrrr...sebenarnya cikgu...saya hadiahkan anak KUCING ...



P/S: HAHAA.....SEDAPNYA JERUK PELAM TU..

Monday, August 16, 2010

17 PetAndA anDa Jatuh CintA

17 signs when you are in love..


SEVENTEEN:
You look at their profile constantly.




SIXTEEN:
When you're on the phone with them late
at night and they hang up, you still
miss them even when it was just two
minutes ago.




FIFTEEN:
You read their Texts and Ims Over and
over again.




FOURTEEN:
You walk really slow when you're with
them.




THIRTEEN:
You feel shy whenever they're around.




ELEVEN:
When you think about them, your heart
beats faster but slower at the same
time.




TEN:
You smile when you hear their voice.




NINE:
When you look at them, you can't see
the
other people around you, you just see
him/her.




EIGHT:
You start listening to slow songs while
thinking about them.




SEVEN:
They're all you think about.




SIX:
You get high just from their scent.




FIVE:
You realize you're always smiling when
you're looking at them.
FOUR:
You would do anything for them, just to
see them.
THREE:
While reading this, there was one
person
on your mind this whole time.
TWO:
You were so busy thinking about that
person, you didnt notice number twelve
was missing
ONE:
You just scrolled up to check & are now
silently laughing at yourself.


NOW MAKE A WISH. YOU KNOW YOU WANT
TO.......

aRGGGh... TEkaNaN

wah...TekanAn nya....taDi akU adA preSentaTioN....aku X waT dengan BaiknyA...Sebab aKu nervOus...
ThiS is thE worsT PreSentatioN i 'Ve eVer Had....WaarGh...EmoSi X StaBil...Please Help me...

Sunday, August 15, 2010

kAlAulAh biNatang AdA FaceBook....

Kalau binatang ada fb, agak-agak begini lah ya komen-komen binatang tersebut kat STATUS yg mcm kowang selalu post tu..

Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih...

Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi... kenyang burp, Alhamdulillah. ..

Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!

Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh! ...

Cicak : isteriku tersepit pintu

Kucing Betina: "Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa."

Ayam : Kawan2...kalu esok guwe tak update...bererti guwe udah di goreng....I luv u all... jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa...

Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa

Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap ... baru beli videocam baru ...

Kucing: Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!!

Tikus: Operasi malam ni... selongkar kitchen kabinet... sape nak ikot?

katak : malam ni nk wat konsert la..da lama x ujan ni..hangat oii..

ular : rasa mcm nk makan lauk telo la malam ni..mana nk cari ek..

Anjing: Aku tension bila ada mat rempit berkumpul tepi rumah aku tiap malam. Nak tido pun x senang hanjeng punya org.

Kuda: Patah kaki; Rider aku bangang salah timing bila nak lompat pagar, sekarang rehat kat kandang.

Kura-kura: Aku sakit hati bila bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi

Siput babi: Aku sakit hati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura2

Gagak: Tadi jumpa ayam KFC. Jangan jeles

Burung Kakak Tua: Penat betul nk ubah stigma masyarakat. Walaupun aku Burung Kakak Tua, tapi aku burung Jantan!!!

Babi hutan: susah betul nak cari makanan halal sekarang ni.

Kera: semalam GF aku bagi bunga. Sedap jugak kunyah

Tikus: Aku makan mee goreng mamak kat Al Naz maju@precint 9. Meh la join sekali.

Lalat: Asyik hurung bangkai je. Alhamdulillah hari ni jumpa nasi bungkus.

Sotong; Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut

kucing : update petang karang tepat jam 5.00pm slow ngendap ala2 pink panther nyurik ikan bawal kepunyaan kak lela majnun. ..

lipas : merasmikan pengunaan kepak baru sekali bila dikembangkn. ..gerun tengok mmber aku kene tarik dgn jeli2 panjang kepunyaan cik cicak..eee seram nyeee....

itik serati : hahahhaa lawak2 ayam serama tu ade hati jalan tersengguk2. ...nk tiru aku le tu.. lol....

Ikan laga: Boring sey, duduk sorang2 dalam tanki ni.

Ikan parang; Kurang asam punya manusia, letak gambar aku kat depan bekas keropok

Ikan Jerung: Kenapa x de sorang pun nak add/approve aku. :-(

Ikan Sepat: Terkenang jiran sebelah yang dah dijadikan ikan pekasam. Al Fatihah

Ikan Bilis: Wah ramainya kawan kita. Tahniah remy, ko kawan aku yang ke 5000.

Ikan Arowana: Cantik tak sisik I? Cantik kan ?

Ikan Mas Koki: macam mana nak kurus nie?


HAHAHAH

BerItA gEnbiRa BuaT Si RenDaH n Si GadIs

koRang peNah denGa x:


gadis yang banyak bulu kaki disayangi mak mentua.
gahh. aku rasa ramai yang pernah dengar. ni pun, kawan aku yang bagi tau kat aku. time tuh tengah syok syok sembang pasal bulu kaki. ngeee. sebelum ni aku pun pernah dengar tapi tak tau lah sejauh mana kebenaran di sebalik menatang ni. kalau lah betul, satu advantage lah. sejuk hati dah tau mak mentua kita nanti sayang kitaa. tak payah laa nanti nak pi belajar masak or whatsoever untuk ambil hati mak mentua kn? senang dan cepat sikit nak kahwin. ngahahaa. tapi kan, sorang kawan aku ni, dia tak puas hati. dia cakap," helehh. orang dulu dulu cakap macam tuh sebab nak sejukkan hati para gadis wanita melayu terakhir yang cantik melecun yang ada banyak bulu kaki." haa, okeh. korang rasa apa? 


panjang depa korang sama dengan ketinggian korang.
believe it or not. serius babe. aku dah try buat. gahh. time my buddy bagi tau.. aku tak percaya sangat. bior benar. aku tengok depa aku pendek jerr sedangkan aku agaklah tinggi. memang pun. hahaha. lepas tuh, aku pi kat loker, depa tangan dan lekapkan loker tuh secara vertical. aku tanda, then aku bangun dan ukur tinggi aku. nahh. superb. memang betul. jadi, tips yg mngatakan kalau nak tinggi, bergayut tuh kira betullaa. kalau tangan panjang, automatically tinggi bertambah.
p/s: kalau dalam borang apa apa, mintak tinggi korang berapa, tulis - satu depa - :)

Monday, August 9, 2010

arggh...prEsenTation....

huh....ngah tensen ni...aku kena present next week...adoyaii...
byak tol la keje nk kene wat..gamaknya mggu ni x pat jmpa
penyelia tesis la nmpaknya....sori ye prof ibrahim....td baru
pas wat draft tok presentation....haaaa..lpa lak nk bg tau..
tajuk presentation aku bencana geologi : gempa bumi..
huhu...mlm ni mmg x de mud nk wt keje.....

aku sedih....

hari ni aku agak sedih...pertama,sebab aku x dapat g penutup pesta konvo..syuk x sihat...dari ari 2 aku x sba2 tggu arini nk g..yela,ari2 x dpat tgok prasmian. bga api pown x dpat tgok...tp xpela nak wat cmne...aku sbarkan ati ni gak...kedua lak sal syuk x sihat.dia muntah2 n cirit birit..aku risau kalau dia keracunan makanan. sebab aku pnah alaminya. Ya Allah,betapa seksanya..aku doakan dia cepat2 shat..aku sedih gak sbab aku x pat nak jaga dia mcm mana dia jaga aku masa aku sakit dulu.aku rasa bersalah sangat.kalau aku ade kete,mlm ni gak aku bawak dia g klinik. i'm sorry dear. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...