""

Sunday, July 28, 2013

Daftar Sebagai Pengedar Shaklee


Kami amat mengalu-alukan anda untuk menjadi sebahagian dari keluarga kami dalam menjana pendapatan secara full time/ part time dengan bisness Shaklee. Dengan Shaklee, anda bagaikan mempunyai perniagaan sendiri dan anda sendirilah yang menentukan pendapatan anda setiap bulan. 




Bagaimana untuk daftar sebagai pengedar Shaklee?

Untuk daftar sebagai pengedar, anda hanya perlu membuat pembayaran untuk Registration Fee sebanyak RM 65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 pont (lebih kurang RM 700) untuk mendapatkan keahlian PERCUMA. Paling senang, anda boleh mendaftar dengan saya (saya akan uruskan pendaftaran anda ) atau anda boleh pergi mendaftar sendiri di mana-mana cawangan Shaklee dengan menggunakan id saya 964082 sebagai sponsor/upline. 

Yuran keahlian Shaklee?

Registration fee adalah RM 65 (jika mendaftar sendiri di cawangan dan pick-up sendiri member kit). Tambahan postage RM 10 semenanjung / Rm 20 Sabah Sarawak diperlukan jika pendaftaran dilakukan melalui saya kerana Shaklee akan poskan member kit kepada anda. 

Perlukah Untuk Maintain Point dalam Shaklee?

Tidak perlu untuk maintain point sekiranya anda menjadi ahli untuk membeli produk bagi kegunaan diri sendiri. Melainkan anda mahu menjalankan bisnes Shaklee, anda perlu mendapatkan points tertentu dan maintain point tertentu .

Apakah Kelebihan Daftar Pengedar Shaklee?

  • Boleh membeli produk dengan harga ahli (diskaun 30-35% dari harga runcit )
  • Boleh mengumpul point anda sendiri untuk melayakkan anda mendapat komisyen serta bonus dalam bentuk Tunai dan tidak perlukan downline.
  • Jika berminat untuk menjalankan bisnes Shaklee, ada kelas tertutup dan support group untuk membantu anda
  • Shaklee menawarkan CASH (komisyen & bonus), CAR (insentif kereta ), dan CONVENTION (percutian tempatan & antarabangsa dengan layanan 5 star serta UMRAH bg muslim)
Apakah Kelebihan Mendaftar Ahli dengan Kami?

  • Kami akan memberi anda access ke dalam group FB tertutup dan Support Group untuk bisnes kami, yg mana hanya AHLI sahaja boleh masuk ke group ini.
  • Dalam group ini, anda akan didedah dan diajar dengan cara MARKETING ONLINE, TIPS BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK, INFO TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN BLOG, FB serta banyak lagi
  • Pastikan anda menyertai kami untuk menjana pendapatan yang anda idamkan.
BERMINAT?

Hubungi kami di azuinn@yahoo.com, atau CALL/SMS/WHATSAPP 0192971503(Azuin) . Jom like page Shaklee STORE untuk mengetahui tips KESIHATAN terkini. 

Tuesday, July 23, 2013

Set Gout Shaklee


Gout adalah sejenis penyakit di mana terdapat asid urik yg berlebihan di dalam badan. Asid urik adalah bahan kumuhan yg berasal dari sejenis protein yg dipanggil purin. Secara semulajadi asid urik akan larut dalam darah. Bahan kumuhan ini sepatutnya keluar dari badan kita melalui air kencing. Apa yang terjadi kepada pesakit gout ialah asid urik ini tidak keluar melalui air kencing, tetapi berkumpul secara berlebihan di dalam sendi dimana ia membentuk "jarum kristal" dan menyebabkan rasa sakit pada sendi.


Lazimnya gout menyerang ibu kaki dimana ia menajdi merah, panas, bengkak dan rasa sakit. Gout juga boleh menyerang sendi-sendi lain seperti buku lali, lutut, pergelangan tangan dan jari. Pengumpulan asid urik ini boleh dilihat melalui kulit akibat pembentukan benjolan kecil yang dipanggil ‘tophi’.

      Rawatan awal utk pesakit gout adalah ubatan yg bersifat *anti-imflammatory*seperti "colchicine, nonsteroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs), atau intraarticular glucocorticoids", di mana ia berfungsi untuk *mengurangkan keradangan sendi*.

     Rawatan utama pesakit gout adalah sejenis dadah *allopurinol* (xanthine oxidase inhibitor) di mana ia bertindak*mengurangkan pengahasilan asid urik* dan*meningkatkan pengeluaran asid urik* melalui air kencing

    Untuk jangkamasa panjang pula, pesakit gout juga dinasihatkan utk mengurangkan pengambilan makanan yang tinggi kandungan purin seperti organ dalaman (hati, paru2, otak), makanan bercengkerang (kerang, udang, ketam), ikan bilis, ikan kembung dan sardin.

    Pengambilan cecair yg banyak seperti air kosong juga amatlah digalakkan dimana ianya dapat mencairkan dan membantu proses penyingkiran asid urik dari badan

Shaklee juga mempunyai alternatif di samping ubat-ubatan yang disarankan oleh pakar perubatan. Pesakit gout disarankan mengambil suplemen-suplemen berikut:
  
 - untuk menyingkirkan toksik secara lembut dari badan. Namun pengambilan alfalfa memerlukan pesakit mengambil air yang banyak.

- memastikan tubuh pesakit sendiri mempunyai kandungan air dan gula yang cukup agar tidak dehydrate.



- Ini sangat penting bagi pesakit yang mengalami gout yang sangat teruk. Omega penting untuk mengelakkan inflamation pada sendi2 pesakit. Ianya sebagai langkah berjaga2 sebelum bengkak itu menjadi lebih teruk.


Pertanyaan?


Hubungi kami di azuinn@yahoo.com, atau CALL/SMS/WHATSAPP 0192971503(Azuin) untuk maklumat lanjut. Jom like page Shaklee STORE untuk mengetahui tips KESIHATAN terkini. 



Monday, July 22, 2013

Penglihatan Makin Jelas Dengan Vivix


Masih mencari-cari suplemen yang sesuai dan mudah diambil oleh ayah atau ibu tersayang?

Jom cuba Vivix Shaklee. Mudah untuk diminum dan mempunyai 1001 khasiat, termasuklah awet muda.


Testimoni masalah penglihatan warga emas 

Sebelum lupa saya nak bagi tau awak..semalam mak saya ckp2 dgn ayah saya pasal mata. mak saya kate skrg boley nampak dengan jelas tau.. macam jam kat kereta tu kan kecik je number dia kan, pastu mak saya nampak macam pecah pecah sebelum ni.. tp skrg nampak jelas dah siket tau.. sebelum ni mak saya nak pergi operate mata ..pastu skrg pon bdn x lenguh2 dah macam dlu..

Pertanyaan?

Hubungi kami di azuinn@yahoo.com, atau CALL/SMS/WHATSAPP 0192971503(Azuin) untuk maklumat lanjut. Jom like page Shaklee STORE untuk mengetahui tips KESIHATAN terkini. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...