""

Thursday, February 14, 2013

MAIXARA C-SENTIAL TERBAIK!!!



Hanya sebiji sehari untuk kesan berganda, tapi harga mampu milik yang berbaloi2..
Produk keluaran bumiputera..
 
HARGA SEBENAR RM125
TAPI UNTUK TEMPOH PROMOSI TERHAD,
HANYA RM100(S), RM105(S/S)
60 BIJI/BOTOL
(UNTUK 2 BULAN!)


KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL: 
- Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.

- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.

- Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.

- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.

- Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.

- Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan.

- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.

- Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.



SETIAP TABLET 10,000MG MENGANDUNGI:
1) Vitamin C (1,000mg)
2) Collagen (4,000mg)
3) Glutathione (3,000mg)
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)


FAKTA PRODUK:

1) Produk keluaran Bumiputera Islam
2) Halal & Selamat
3) Tidak mengandungi Gelatin
4) Selamat untuk wanita mengandung dan menyusu badan
5) Pengilang berstatus GMP
6) Sesuai untuk lelaki dan wanita
7) Kolagen dari ikan talapia- mereka yang alah kolagen marin/seafood boleh amalkan
8) Terbukti berkesan!


Menariknya, ia boleh ditelan atau dikunyah dengan perasa strawberi..:)
Serlahkan keserian dan kecantikan anda dengan cara yang mudah dan menjimatkan..
 
 
PENGAMBILAN DISARANKAN:
 
-1 tablet selepas makan malam setiap hari (usah ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)
- bole diambil maksima 2 tablet
- minum air bersih yang banyak sepanjang hari


CALL/SMS 0176823472 TO ORDER

0192971503-WASSAP ONLY
RM100/BOTOL
TAHAN 2 BULAN











Wednesday, February 13, 2013

FELINNA INCHLOSS LOTION



Sana sini orang dok heboh pasal Felinna Inchloss Lotion ni.. Especially kat FB sana.. Amboi orang pompuan ni kannnnn... pantang kalau bab-bab nak kurus.. nak cantik.... sanggup berhabis.. Tapi untuk lotion ni tak de lah mahal mana pon.. 

Kalau nak tau apa kebaikan dan keistimewaan Felinna Inchloss Lotion ni, sila baca ni dulu: 

1) Lotion ini berbau wangi dan tak terlalu panas.  So kalau kita pakai takde lah orang terbau minyak angin ke, serai ke.. dan yang bestnya rasa berangin tu boleh bertahan sampai sehari suntuk.. If tengah buat kerja dan berpeluh sikit, lagi rasa berangin je... Maybe lotion tu tengah 'bekerja' untuk proses pembakaran lemak kot...

2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inci anda (pastikan ukur dulu sebelum guna).. Ramai customer yang 1st time sapu, bila ukur balik dah berkurang 1/2 inci.. 

3) Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.. (Untuk yang pregnant sila jangan sapu kat perot or belakang pinggang) kang baby dalam perut menggeletik plak beranginnnn jer.. hahahha... Tapi direcommendkan untuk pakai semasa dalam tempoh berpantang untuk cepatkan proses kempiskan perot tu.. sebab lepas bersalin perut akan menggeleber dan lembik, so lagi senang untuk lotion ni bantu firm kan balik bahagian menggeleber tu yer.. Aku confirm lah order utk pakai masa pantang.. hhihihi.. sebab aku kan mengada.. tak nak yang berminyak, tak nak yang busuk, nanti cadar kotor.. nanti itu nanti ini.. hahaha.. so siapa cerewet tapi badan nak ala-ala Beyonce sila lah ;)

4) Boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan.. jadi kalau yang dah memang kurus tapi sekadar nak buang lemak kat paha je ke.. boleh lah sapu kat paha jer... ada orang kurus.. tapi paha gemok, bontot gemok, lengan gemok.. so korang sapu kat bahagian situ je ok? Sesiapa ada double chin, boleh lah sapu kat chin jer.. 

5) Sesuai juga untuk lelaki yang prihatin bentuk badan menarik.

6) Dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

7)  Telah mendapat kelulusan dari KKM & Logo Halal.. tiada ragu-ragu, dijamin selamat ;)

8) Siapa-siapa yang tengah on diet, kalau nak cepatkan lagi proses pembakaran lemak, lotion ni sangat sesuai.. pasti hasilnya lebih pantas..


Cara-cara:

Hanya sapu 2 kali sehari.. Pagi dan malam sebelum tidur sambil buat urutan ringan.. (gerakan membulat sampai lotion meresap.. Lotion ini tidak melekit, so ia amat selesa jika disapu sebelum tidur malam.. Kalau ada manusia lain yang tidur kat sebelah pon.. takde lah kita rasa bersalah sangat berbau busuk kan ;)

Harga : RM 75 (Semenanjung)
RM80 (Sabah dan Sarawak) 
 Postage:RM5 (SEMENANJUNG)-RM10(SBH/SWAK)

Call / SMS 
AZUIN : 0176823472
                                             :0192971503(WASSAP ONLY)

Emel: azuinn@yahoo.com





FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN (PMVC)



TERBARU!!
Selepas sambutan hangat diterima untuk produk krim pelangsingan badan, INCHLOSS, kini Felinna Beauty megorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan.
 
Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg, satu2nya produk keluaran bumiputera yang menandingi produk antarabangsa!
 
HARGA:
RM85 SEMENANJUNG
RM90 SABAH/SARAWAK
30biji/kotak


Hanya sebiji sehari untuk membantu badan cergas dan sihat selain memelihara kecantikan kulit..
 

KANDUNGAN UTAMA:

*Kolagen marin - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

*Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*Vitamin C - membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*Ekstrak sitrus - mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.


DOS PENGAMBILAN:

Ambil 1-2 kapsul sehari sebelum tidur (makan malam 3-4jam sebelum itu). Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.

Reg no :ULUKM/1542/12 
Halal ref No : 150127-PR 
MFG :1012 
Exp.Date : 1015


SMS 0176823472/ WASSAP 0192971503 TO ORDER (AZUIN)
OR EMAIL azuinn@yahoo.com




MYRACLES BEAUTY SPRAY + COLLAGEN


MYRACLES BEAUTY

Produk tempatan, ada pengesahan HALAL dan mendapat kerjasama dari FAMA di mana semua sumber collagen di dlm setiap prdouk Myracles Beauty dibekalkan olehFAMA.


a) Myracles Beauty Spray


Kandungan: 
Oxygen water
Aloe Vera
Extract Buah Delima 
Pure Marine Collagen

b) Myracles Beauty Soap


Kandungan: 
Aloe vera 
Extract Buah Delima
Pure Marine Collagen 
Sarang burung walit


myracles beauty soap~


******************************************************************

Kelebihan utama MC Spray:- 

Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,
lebih cerah, 
lembap, 
muka nampak lebih runcing,  

lebih segar dan  
  eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 MINIT SAHAJA,
Ia boleh bertindak sebagai 
Toner, moisturizer,UV Protector dan krim malam..


Apabila kita spraykan pada muka...Oxygen water yg bergetar td tu akan terus menyerap dan membawa skali Collagen ke dlm kulit dan terus berikan kesan dr sudut menegangkan kulit kita...

sebab itu eye-bag boleh terus hilang...apabila kulit dibhgn bawah mata kita tegang...eye-bag pun akan hilang...


Konsep produk Myracles ialah membaikpulih sel kulit yg rosak , mneghidupkan sel2 mati dan menegangkan kulit...Ianya TIDAK akan mengelupaskan kulit JADI bila org yg ada masalah jerawat...sel yg lemah dibhgn yg ada jerawat akan dibaikpulihkan dan dlm masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang...jerawat tersebut akan seperti "ada yg menekannya supaya cepat keluar dan lebih cepat dibaikpulih dikawasan bekas jerawat tersebut...


Untuk yg ada masalah "Open Pores"...tetap menggunakan konsep yg sama...dan apabila "Pores" menjadi lebih kecil maka akan kurang masalah kulit berjerawat...

*************************************************************************


✿   PREGGY PON BOLEH PAKAI :)...X BAHAYA....SBB BAHAN2 SEMULAJADI JE

✿   SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT~!!

MYRACLES Collagen

- 3-5 minutes IMMEDIATE EFFECT

Short Term Effect: 
Dalam Masa 3-5 MINIT SAHAJA, Kulit muka akan rasa dan nampak lebih tegang, lembap (moist), segar, runcing dan "eye-bag" akan berkurangan..!!



Long Term Effect: 
Kulit muka akan kelihatan lebih cerah (Whitening), Lebih Muda (Anti-Aging) dan
kelihatan tegang dan runcing (Facial Up-Lift).



SAPA2 YG ADA JERAWAT BATU KE BINTIK2 KT BAWAH MATA KE ATAU KULIT KUSAM,MUKA SUNBURN,BOLEH GUNA MYRACLES NI.MMG TAK SAMPAI SEMINGGU SEMUA JERAWAT KECUT,MUKA NMPK SGT CERAH TAU!! 

***********************************************

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA~!! 



RM170 (1SET)-SEMENANJUNG
RM185(1SET)-SBH/SWK
FREE POSTAGE =)

SABUN:
RM50-SEMENANJUNG
RM55-SBH/SWK

SPRAY COLLAGEN
RM120-SEMENANJUNG
RM130-SBH/SWK

SMS 0176823472 @WASSAP 0192971503 (azuin) to order

@ emel di azuinn@yahoo.com




Monday, February 11, 2013

JOM CANTIK DENGAN MYRACLES BEAUTY



INGREDIENT :100% KOLAGEN MARIN
TAK ADA BAHAN KIMIA 
DIIKTIRAF FAMA

Produk ni mengandungi bhn2 yg sgt bgus untuk kulit ok...

1)OXYGEN WATER - Penyerapan yang bagus untuk kulit

2)ALOE VERA

3)BUAH DELIMA

4)SARANG BURUNG WALIT -Membantu merangsang sel dan penghasilan semula struktur sel badan

5)RUMPAI LAUT

Myracles Beauty ni kene pakai dua set kalau nak nampak kesan yang meletop tau...Dalam satu set ni ade dua barang je..

1)MYRACLES COLLAGEN SOAP
Sabun ni kena guna 2 kali sehari, iaitu selepas bangun pagi dan sebelum tido pada waktu malam. Mula-mula basahkan muka dengan air. Lepas tu, cuci dengan sabun ni. Biarkan dekat muka sekejap, baru bilas. 

Oleh sebab sabun ini tiada bahan kimia, ia adalah sedikit sensitif. So, lepas guna pastikan korang basuh sabun ni ok..Penggunaan sabun terpulangla kat korang nk kerat 2 atau 4..



2)FACIAL COLLAGEN SPRAY
Lepas cuci muka pakai sabun tadi, spraykan kolagen ni dekat muka korang terutamanya dkt dahi, mata, pipi dan dagu.Lepastu tepuk dengan jari secara lembut. Bahagian mata(eyebag) pula urut sebanyak 3 kali.Biarkan dia kering sendiri. Dalam masa 3-5 minit, korang boleh rasa perbezaan dan kesegaran dia.

Korang boleh rasa dan nampak kulit korang tegang, lembap, lebih cerah, segar dan eyebag berkurangan

Kalau korang nak pakai foundation, pastikan kulit muka korang betul2 kering ok...Kalau korang sapu foundation masa kulit belum kering, nanti foundation tu akan turut meresap masuk dalam kulit korang.Jangan lupa minum air banyak2 gak k..Nanti kulit korang akan kering.

Nak ceritakan pengalaman aku pakai produk ni, mmg terbaik...kulit pon rasa tegang...dan yg pling best,eyebag dah xde...hehehe...

TESTIMONI PENGGUNA






RM170 (1SET)-SEMENANJUNG
RM185(1SET)-SBH/SWK
FREE POSTAGE =)

SABUN:
RM50-SEMENANJUNG
RM55-SBH/SWK

SPRAY COLLAGEN
RM120-SEMENANJUNG
RM130-SBH/SWK

SMS 0176823472 @WASSAP 0192971503 (azuin) to order

@ emel di azuinn@yahoo.com








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...