""

Saturday, June 30, 2012

SEKITAR MAJLIS PERNIKAHAN IRMA HASMIE












IRMA HASMIE SUDAH SAH BERGELAR ISTERI




Tahniah diucapkan kepada Irma Hasmie kerana sudah selamat bergelar isteri kepada Reza dengan hanya sekali lafaz . Majlis pernikahan mereka telah berlangsung di Putrajaya. Wang hantaran dirahsiakan oleh mereka. Irma nampak sama cantik sama padan dengan suaminya.Bertuah Reza dapat Irma sebagai isteri.Lots of congrats untuk Irma dan suami.Semoga berkekalan hingga akhir hayat.

Thursday, June 28, 2012

MEGAN FOX LEBIH SEKSI SEMASA MENGANDUNG












MEMEY DISAHKAN MENGANDUNG




Akhirnya Memey telah disahkan hamil 6 minggu...Tahniah Memey...
Pada mulanya Memey tak percaya keputusan positif hasil ujian air kencing hinggalah suaminya membawanya ke klinik .Suaminya dikhabarkan amat gembira dengan berita gembira ini ..
Tahniah kepada Memey dan suami..Semoga semuanya berjalan lancar

Monday, June 25, 2012

ALHAMDULILLAH



Alhamdulillah...
Terimakasih Tuhan atas pemberian nikmatmu ini....
Walaupun pnantian itu suatu penyeksaan,namun ku temui juga kenikmatan di sebalik penantian itu...
Akhirnya aku dapat juga kerja yang sesuai dengan kelayakanku...
Harap2 sume akan berjalan lancar...
Semoga kerja baru ini sesuai dengan jiwaku...
Penat dah asyik berpindah tmpat kerja...
ALHAMDULILLAH...


Tuesday, June 19, 2012

SHAH JAZLE BAKAL RISIK KEKASIH HATI JULAI INI..




Inilah gmbar yg dikongsikan oleh shah jaszle dlm lmn twitternya mengenai berita ini..Harap semuanya akan berjalan lancar hendaknya...


Nampak serasi bersama....

Monday, June 18, 2012

Apakah impian anda???



Setiap orang pasti ade impian masing2 kan...x kira sama ada impian itu sekecik atau sebesar mana pown....
Saya pown ade impian saya sndri...Walaupon impian itu tggi, tpi itu x akan mustahil kalau kita cuba untuk membuat impian tu menjadi kenyataan...

Saya ada terbaca satu kisah dimana seorg wanita yg x bersekolah dan berasal daripada keluarga yang miskin .Itu tidak mematahkan semangatnye untuk mempunyai impian yg besar..Sangat terharu membaca kisahnyer...
KLIK sini tok baca kisahnyer slanjut...

Sunday, June 17, 2012

AKTIF KEMBALI





Hai sume...lama dah tak berblogging kan...rasa rindu lak nak berblogging semula...sekarang mmg bz je, smpai xde masa nak blogging dah...tapi,mulai skrg kite akan cuba spend time tok berblogging..Sekarang ni bz ngan keje jer,kat opis lak x dpt nk lyan2 ni sume...ni entry permulaan je...Nantikan post kite yg berikutnya k kwn2...miss u all....





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...